Meer weten?

Vanaf 1 juli kunnen er weer nieuwe clienten instromen  (update: 01-05-2019)

Er is geen wachttijd voor behandeling volgend op het eerste gesprek.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).”

Waar:

ppdm-tinanda-schilt
naambordje-psychologiepraktijk-de-meeuwen

Psychologiepraktijk de Meeuwen is gevestigd aan de Barkmolenstraat 24, in het zuidoosten van de stad Groningen. Vanaf het Centraal Station is het ongeveer 10 minuten lopen. Daarnaast is er voldoende mogelijkheid voor betaald parkeren in de directe omgeving van de praktijk.

Vanaf1 juni 2012 is er ook een vestiging in het gezondheidscentum ter Borch. meer informatie over de daar gevestigde disciplines kun je vinden op www.gezondheidscentrumterborch.nl Het gezondheidscentrum is goed te bereiken met het openbaar vervoer (lijn 2, richting ter Borch, stopt dichtbij het gebouw) Daarnaast is ook hier voldoende parkeergelegenheid.

Praktijkadressen:

Psychologiepraktijk de Meeuwen
Barkmolenstraat 24
9723 DH
Groningen
Gezondheidscentrum ter Borch
Borchsingel 33
9766 PP
Eelderwolde

Huisbezoek:

Wanneer het om bepaalde redenen onmogelijk voor je is om de praktijk te bezoeken, is er, in overleg, een mogelijkheid voor huisbezoek.

Vragen:

Als je vragen hebt of je aan wilt melden kun je vrijblijvend contact opnemen:

Ik zal in alle gevallen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.
(als ik aan het werk ben, neem ik, in principe, de telefoon niet op. Je kunt dan op de voicemail je bericht of gegevens achter laten)